WIE ZIJN WIJ?

KOKSVISIE IS EEN VEEL GEVRAAGDE CATERAAR BIJ PARTICULIERE FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN. WIJ LEVEREN PURE KWALITEIT EN SERVICE.

VERRASSEND CULINAIR

ALTIJD IN GOED OVERLEG & OP ELK GEWENST NIVEAU

Eigenaar / chefkok Edwin van den Heuvel staat aan de basis van Koksvisie. Koken is zijn passie, altijd al geweest. Hij heeft jarenlang in grote en kleine keukens gewerkt, waar ‘van niets iets maken’ zijn ultieme uitdaging was. Toen hij voor zichzelf begon kreeg hij écht de vrijheid om in alle opzichten de vertaalslag te maken naar de wensen van zijn klanten.

In goed overleg geeft Edwin elke gelegenheid, groot of klein, een verrassende culinaire invulling. Zijn echtgenote Iris van der Zwaan, opgegroeid in een horecabedrijf, helpt met het organiseren en uitvoeren van feesten en partijen. Met hun ruime horeca-ervaring voelen zij hun klanten feilloos aan en laten gasten genieten van een perfect georganiseerde feestavond of bedrijfsbijeenkomst.

KOKEN OP INTUÏTIE MET PURE SMAKEN

INSPIRATIE & ERVARINGEN UIT HEEL DE WERELD

Edwin maakt graag gebruik van nieuwe technieken en verrassende ingrediënten. Hij bezoekt regelmatig food- en cateringvakbeurzen in binnen- en buitenland om nieuwe ideeën op te doen. In landen als Spanje en Engeland dwaalt hij na afloop van het foodevenement steevast door achterafstraatjes op zoek naar authentieke producten of een onderscheidende manier van presenteren. Zo laat Edwin zich inspireren om altijd met iets vernieuwends te komen.

Onder leiding van Edwin is Koksvisie uitgegroeid tot een veel gevraagde cateraar, in het Groene Hart waar zijn bedrijf gevestigd is, maar ook ver daarbuiten. Volgens Edwin zijn flexibiliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering de belangrijkste succesfactoren van Koksvisie. Zijn klanten kunnen vertrouwen op kwaliteit met een goede prijsverhouding. Hoe groot of klein een evenement ook is en in welke branche of situatie dan ook, Edwin en Iris hebben zelf het contact met u als klant.

Catering op Maat