MAATWERK FOOD
HET LEUKST AAN ZIJN WERK VINDT EDWIN DE MOMENTEN WAAROP HIJ ZIJN CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP KAN LATEN EN GASTEN ECHT LAAT GENIETEN.
HET GEHEIM VAN CATERING OP MAAT
LUISTEREN NAAR DE KLANT & DE JUISTE ACCENTEN WETEN TE LEGGEN
Wat is het geheim van maatwerk food en catering? Goed naar je klant luisteren en doorvragen is volgens Edwin het allerbelangrijkste om perfect aan te sluiten bij de vraag en uitstekend maatwerk te leveren. Met de enorme ervaring die chefkok Edwin van den Heuvel meebrengt naar zijn opdrachtgever zou een bepaalde mate van standaardisatie op de loer kunnen liggen. Maar niet bij Koksvisie. Bij elke klant ligt het accent anders en daarom verzorgt Koksvisie catering op maat op alle niveaus.
Bovendien is Edwin voortdurend op zoek naar nieuwe gerechten, smaakcombinaties en andere manieren van presenteren en aankleden. Zijn uitstekende netwerk in de sector en zijn nauwe samenwerking met andere partners zorgen ervoor dat Edwin, en daarmee Koksvisie, flexibel is en blijft vernieuwen.
Of zoals Edwin zegt: ik wil verrassen en sprankelen, zodat de klant kan stralen.
WAT KAN KOKSVISIE VOOR U BETEKENEN
DE FIJNSTE INGREDIËNTEN VOOR ELK FEEST, JUBILEUM OF BEDRIJFSEVENT
Voorbeelden van maatwerk: