MAATWERK FOOD

HET LEUKST AAN ZIJN WERK VINDT EDWIN DE MOMENTEN WAAROP HIJ ZIJN CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP KAN LATEN EN GASTEN ECHT LAAT GENIETEN.

HET GEHEIM VAN CATERING OP MAAT

LUISTEREN NAAR DE KLANT & DE JUISTE ACCENTEN WETEN TE LEGGEN

Wat is het geheim van maatwerk food en catering? Goed naar je klant luisteren en doorvragen is volgens Edwin het allerbelangrijkste om perfect aan te sluiten bij de vraag en uitstekend maatwerk te leveren. Met de enorme ervaring die chefkok Edwin van den Heuvel meebrengt naar zijn opdrachtgever zou een bepaalde mate van standaardisatie op de loer kunnen liggen. Maar niet bij Koksvisie. Bij elke klant ligt het accent anders en daarom verzorgt Koksvisie catering op maat op alle niveaus.

Bovendien is Edwin voortdurend op zoek naar nieuwe gerechten, smaakcombinaties en andere manieren van presenteren en aankleden. Zijn uitstekende netwerk in de sector en zijn nauwe samenwerking met andere partners zorgen ervoor dat Edwin, en daarmee Koksvisie, flexibel is en blijft vernieuwen.

Of zoals Edwin zegt: ik wil verrassen en sprankelen, zodat de klant kan stralen.

WAT KAN KOKSVISIE VOOR U BETEKENEN

DE FIJNSTE INGREDIËNTEN VOOR ELK FEEST, JUBILEUM OF BEDRIJFSEVENT

Voorbeelden van maatwerk:

  • Gerechten voor speciale diëten
  • Openlucht-koken
  • Proeverijen voorafgaand aan het feitelijke evenement

  • Themagerichte diners/feesten

  • Catering met een specifieke insteek, verband houdend met de corebusiness van een bedrijf

  • Italiaanse tafel met originele producten en wijnen

  • Diner samengesteld met producten uit eigen streek

  • Elke andere bijzondere wens

Catering op Maat